Badat med barnen

Baddag med barnen

Idag var jag och mina barn till simhallen med min vän C och hennes dotter D. Barnen älskade det och det är verkligen roligt att kunna gå dit tillsammans. För att gå själv tillsammans med två barn som är så små som mina är klurigt om man vill känns sig trygg och säker i vattnet.

Ett sätt som jag testat har varit att låta ett eller båda barnen använda flytväst i bassängen, men det känns inte riktigt naturligt och det försvårar också deras rörelser ganska mycket. Fast det tycker också att det är riktigt kul att kunna hoppa i vattnet och ploppa upp som korkar.

Bullar och pannkakor är det perfekta mellanmålet att ha med den sån här dag, men det blev lite gnälligt när jag glömt att ta med sylten. Lite trötthet och låg energi hjälpte till för gnället, men det löste sig och sen var alla pigga och glada igen

Jag är verkligen glad att vi kunde gå till simhallen tillsammans och jag hoppas att vi kan göra det igen snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *