Vardagsmat – riktigt tråkigt

Barnens favoritmat

Jag är så trött på att behöva laga mat varje dag. Det är alltid samma sak om och om igen. Jag skulle gärna vilja kunna beställa en hemlevererad matkasse och låta någon annan sköta matlagningen åt mig. Det skulle vara fantastiskt! Jag är säker på att det finns andra människor där ute som känner på samma sätt. Vem skulle inte vilja ha någon annan som lagar mat åt dem? Det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse!

I väntan på att det ska hända eller att jag vinner på Lotto så får jag nöja mig med att själv hämta veckans matkasse på Ica och använda de recept som kommer med där. På så sätt slipper jag hitta på vilka rätter vi ska äta varje dag och jag kan bara följa receptkortet. Det är inte detsamma som att ha någon annan som lagar mat åt mig, men det är mycket bättre än ingenting!

Barnens favoritmat är k0rv med bröd. Jag gillar det också, men inte så jag vill äta det lika ofta som de vill. Tur vi hittat en balans där det är jag som bestämmer 😉

Tröttnar du också på att laga mat varje dag? Vad skulle du göra om du inte behövde laga mat?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *