Crime Junkie-podden

Crime Junkie podcast

Jag var inte riktigt säker på vad jag letade efter när jag stötte på Crime Junkie-podden. Jag hade precis lyssnat färdigt på Serial och letade efter något liknande, men jag ville inte gå för djupt in i true crime. Jag hade hört bra saker om Crime Junkie, så jag bestämde mig för att ge den ett försök. Gissa om jag blev överraskad på ett positivt sätt!

Jag gillar verkligen värdinnans, Ashley Flowers, sätt att berätta. Hon har ett sätt att hålla dig engagerad och få dig att bry dig om de fall hon tar upp. Jag uppskattar också att hon inte går för djupt in på de blodiga detaljerna – bara tillräckligt för att ge dig fakta utan att du ska känna dig illamående. Och eftersom det finns avsnitt med en speltid på cirka 20 minuter är det perfekt för en pendeltur eller en snabb paus på jobbet. De längre avsnitten sparar jag till bilen eller en städdag. Finns över 200 avsnitt, så det tar nog några dagar innan jag lyssnat ikapp 😉

Om du letar efter en true crime-podcast som kommer att hålla dig underhållen och engagerad, rekommenderar jag starkt att du ger Crime Junkie ett försök. Du kommer inte att bli besviken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *