Valfrid – ett anonymt intro

Anonymt Intro

Jag har valt att blogga anonymt av flera skäl. För det första vill jag inte att folk ska veta för mycket om mig – det finns vissa saker som det är bättre att hålla privat. För det andra tycker jag att det är mer intressant att skriva om saker och ting på ett allmänt sätt, utan att avslöja för många personliga detaljer. Slutligen gillar jag utmaningen att försöka kommunicera effektivt utan att använda mitt eget namn.

Med detta sagt finns det några saker du får veta om mig. Jag är en man född 1992 och jag bor i Sverige. År 2021 skilde jag mig från min fru E efter en lång och vänskaplig separation. Vi är fortfarande goda vänner och hjälper varandra med våra barn. Jag har två barn – en pojke född i januari 2018 och en flicka född i augusti 2020.

Jag arbetar som ekonom och gillar att fiska och titta på tv-serier. Jag älskar att spela golf och lyssna på musik och poddar. Jag gillar inte att träna, men jag gillar att umgås med mina vänner Adam och Lukas. Jag och barnen bor i ett hus tillsammans med vår katt Calle.

Bloggen blir min lilla dagbok, kanske det rentav blir lite interaktion i form av kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *