En mysig Melodifestivalkväll med familjen och katten

Loreen - Melodifestivalen

Det var en kall och mörk lördagskväll, men i vårt hem var det varmt och ljust när vi samlades framför TV:n för att titta på Melodifestivalen. Jag, barnen och Calle gjorde oss redo för att heja på våra favoriter och njuta av den spännande finalen.

Vi hade förberett med popcorn, snacks och läsk för att göra kvällen extra festlig. Barnen satt bänkade framför TV:n med sina svenska flaggor i händerna, medan Calle snodde sig runt våra ben och såg förväntansfullt på oss.

Det var intressant att se hur vi alla hade olika favoriter bland finalisterna. V hejade på Marcus & Martinus, medan R föll för en annan artist. Själv höll jag tummarna för Loreen och hennes låt ”Tattoo”. Även om vi hejade på olika bidrag, var det uppenbart att vi alla njöt av showen och stämningen i rummet.

Mellan artistframträdandena passade vi på att prata om vad vi tyckte om låtarna och diskutera vilka vi trodde skulle vinna. Det var roligt att höra barnens åsikter och analyser, och det fick mig att inse hur mycket de hade vuxit och utvecklat sina egna smaker och intressen. Detta trots sin blyga ålder…

När det var dags för röstningen satt vi alla på helspänn, förväntansfulla och ivriga att se vem som skulle gå segrande ur striden. Till slut stod det klart att Loreen var vinnaren med låten ”Tattoo”. Jag jublade av glädje, medan V och R applåderade och skrattade.

Även om våra favoriter inte alla vann, var det en mycket mysig och minnesvärd kväll tillsammans. Vi skapade fina minnen och bandade över vår gemensamma upplevelse av att se på Melodifestivalen som en familj. Och så klart, Calle njöt av all uppmärksamhet och kärlek han fick från oss under kvällen. Vi ser redan fram emot nästa års tävling och fler mysiga familjekvällar tillsammans!

En kommentar till “En mysig Melodifestivalkväll med familjen och katten”

  1. Det här inlägget påminde mig om alla de mysiga kvällar jag har tillbringat tillsammans med min familj. Det är verkligen en speciell känsla att vara tillsammans och uppleva något gemensamt. Jag ser fram emot att göra fler fina minnen tillsammans i framtiden.
    Tack! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *