Tankar inför valet

Tankar inför valet

Jag kommer att rösta i det svenska valet i september. Jag är ingen politiker, men jag har några tankar om politiken i Sverige som jag vill dela med mig av.

Jag tycker att svensk politik är i ett riktigt dåligt skick. De etablerade partierna verkar mer intresserade av att slåss med varandra än att lösa problem, och SD är på frammarsch. Detta är oroväckande, eftersom det verkar som om den extrema högern bara är intresserad av att splittra människor och främja hat.

Jag hoppas att valet kommer att leda till förändring och att politikerna börjar arbeta tillsammans för att gynna alla svenskar. Vi måste lösa våra problem – som ekonomin, brottsligheten och den växande ojämlikheten – om vi vill fortsätta att vara ett av världens mest framgångsrika länder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *