Älskar handskrivna brev ❤️

Älskar handskrivna brev

Jag kan inte beskriva hur glad jag blev när jag fick ett handskrivet brev med posten. Det var en sådan underbar känsla att veta att någon hade tagit sig tid att sitta ner och skriva ett brev till mig, bara för att de ville låta mig veta att de tänkte på mig.

Det är fantastiskt hur något så enkelt kan få en att känna sig så speciell. Bara vetskapen om att någon tog sig tid att sätta sig ner och sätta ord på sina tankar för mig fick mig att känna mig som om jag var den viktigaste personen i världen. Och det är en sådan sak som man inte ser så ofta längre.

Det är verkligen sorgligt att så många människor verkar ha glömt bort glädjen med att både skicka och ta emot handskrivna brev. Men det är skönt att veta att det fortfarande finns människor som uppskattar denna gammaldags form av kommunikation.

Tack L för att du tog dig tid att skriva ett handskrivet brev till mig. Det gjorde verkligen min dag! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *