Astrid Lindgrens Värld

Astrid Lindgrens Värld

Vi hade en fantastisk dag i Astrid Lindgrens värld! Min dotter var så glad över att åka i åkattraktionerna och se alla de olika karaktärerna från hennes favoritböcker. Vi åkte på båtturen, karusellen och tåget och hon hade jättekul. Min son älskade att leka på lekplatsen och åka i rutschkanorna. Det var väldigt roligt att se dem båda ha så roligt. Vi fick också träffa Pippi Långstrump, vilket min dotter var väldigt glad över. På det hela taget var det en fantastisk dag och vi hade alla mycket roligt.

V tyckte bäst om området med Ronja Rövardotter. Där fanns många djur att titta på, och massor av aktiviteter för barnen. Han tyckte showen var mycket bra också.

Favoriten för R var så klart Pippi-området, det var där hon ville leka hela tiden. Hon älskade alla de olika aktiviteterna och att få träffa Pippi själv var en highlight.

Min favorit var hos Emil, kanske för att jag alltid identifierat mig i stora delar med den lite olycksalige Emils alla hyss och allt runt om honom.

Vi rekommenderar starkt ett besök till Astrid Lindgrens värld om du reser till Vimmerby med barn. Det är en fantastisk upplevelse för hela familjen!

Vi kommer verkligen att åka hit igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *