Party med lätt efter-ångest

Party med lätt efter-ångest

Den gångna helgen var ganska galen. Jag blev inbjuden till en fest och det var förstås väldigt roligt. Det fanns mycket alkohol och folk dansade och hade roligt. Jag träffade några personer som jag inte hade sett på ett tag och det var kul att träffa dem.

Jag måste säga att jag drack lite för mycket. Jag brukar inte vara ett stort fan av alkohol, men jag antar att när man är på en fest är det svårt att inte dricka. Jag minns inte allt som hände, men tydligen började jag dansa på borden och började hångla med någon. Inte mitt stoltaste ögonblick, men hey, det var i alla fall roligt.

På det hela taget var det en bra fest och jag är glad att jag gick dit. Jag är säker på att det kommer att komma fler liknande fester i framtiden och jag kommer att se till att delta i alla. Om jag fortfarande är välkommen 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *